e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Napfény ügyességi játék

Az univerzum veszélyben van! A fekete lyukak vették át az irányítást a napok felett az egész multiverzumban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Napfény (Sunshine), ügyességi játék. A Sunshine, egy brutálisan gyors iramú platform játék. Az univerzum veszélyben van! A fekete lyukak vették át az irányítást a napok felett az egész multiverzumban. A fotonoknak szüksége van egy hősre, hogy újra a fény és az élet uralja a galaktikus világot. Ez a hős Te vagy! Egyszerű fotonként ugrálj át az univerzumon, és hozd el újra a fényt. Képes vagy a ragyogásra?

Napfény ügyességi játék


Játék kezelése:

A Napfény (Sunshine), ügyességi játékot egérrel kell kezelni. Bal egérgombbal tudsz ugrálni a bolygók között, ha a bal gombot hosszabban tartod lenyomva, nagyobbat ugrasz. Kerüld el a fekete lyukakat!

Sunshine ügyességi játék

Napfény (Sunshine), ügyességi játék


Kapcsolódó keresések: Sunshine Napfény ügyességi játék ügyességi űrjáték
A játékot ennyiszer játszották: 178
Játék kategória: Ügyességi játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika