e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Blade Striker helikopteres játék

A Blade Striker háborús, lövöldözős, akció játékban, egy helikopterrel kell küldetéseket végrehajtani, persze az ellenség is résen van ezért minden ellenséges erőt likvidálnunk kell, miközben a küldetésben kért eszözöket a kívánt
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A BLADE STRIKER háborús, lövöldözős, akció játékban, egy helikopterrel kell küldetéseket végrehajtani, persze az ellenség is résen van ezért minden ellenséges erőt likvidálnunk kell, miközben a küldetésben kért eszözöket a kívánt helyükre szállítjuk.

Blade Striker háborús, helikopteres játék kép.


Játék kezelése:

A játékot a PLAY gombbal kell indítani, ekkor kapunk egy angol nyelvű leírást a játék menetével kapcsolatban, ezt a Skip>> feliratra kattintva át tudjuk lépni.

Ezután pályát kell választani, majd ismét a Play gombbra kattintani. A következő képernyőn látni fogjuk az aktív fegyvereket, majd innét továbblépve a játék irányításával kapcsolatos információk jelennek meg. A játék kezelése egérrel és billentyűzettel történik, a helikoptert a nyilakkal, vagy a W,A,S,D billentyűvel tudjuk irányítani. Célozni és tüzelni az egérrel tudunk. Az R billentyűvel meg tudjuk fordítani a helikoptert (mivel csak előre tud lőni). P: szünet. A Space (szóköz), billentyűvel tudjuk leengedni a kötélhágcsót, mellyel lőszert, életenergiát és egyebeket tudunk felszedni, és a küldetésben kért eszközöket a helyére szállítani.

A játék felső részén látható térképen, Piros színnel az ellenség, Zöld színnel a barátok, Fehér színnel a leszálló és ledobó helyek, Fekete színnel pedig helikopterünk van jelölve. Jó szórakozást, jó repülést!

A BLADE STRIKE háborús, lövöldözős, akció játékban, egy helikopterrel kell küldetéseket végrehajtani, persze az ellenség is résen van ezért minden ellenséges erőt likvidálnunk kell, miközben a küldetésben kért eszözöket a kívánt helyükre szállítjuk.


A játékot felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánljuk!


Kapcsolódó keresések: Blade Striker helikopteres játék helikopter háborús játék repülős játék háborús repülős
A játékot ennyiszer játszották: 242
Játék kategória: Repülős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika