e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Desktop Tower Defense stratégiai játék

A Tower Defense játékban, létre kell hoznod egy bástyákból álló védelmi labirintust az előrenyomuló ellenség megfékezésére.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Desktop Tower Defense stratégiai játék. A Tower Defense játékban, létre kell hoznod egy tornyokból álló védelmi labirintust az előrenyomuló ellenség megállítására. A játék 49 szintjén, 5 féle torony áll a rendelkezésedre, melyek mindegyikét 5 fejlesztéssel tudsz erősebbé tenni.

Desktop Tower Defense


Játék kezelése:

A Desktop Tower Defense stratégiai játékot egérrel kell kezelni. A játék célja, hogy megakadályozd az ellenség áthaladását a területeden. A játék kezdetén 5 féle mód közül választhatsz: Könnyű, normál és nehéz fokozat, valamint kihívás és szórakoztató mód.

Desktop Tower Defense stratégiai játék

Desktop Tower Defense játék


Kapcsolódó keresések: Desktop Tower Defense tower defense tower defense stratégiai stratégiai játék
A játékot ennyiszer játszották: 144
Játék kategória: Stratégiai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika