e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Penguins Attack háborús stratégiai játék

A Penguins Attack háborús stratégiai játékban, meg kell akadályoznunk a pingvinek invázióját. Védelmi rendszerünk kiépítésével meg kell gátolni hogy az agresszív pingvinek áthaladjanak a területünkön.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A PENGUINS ATTACK háborús stratégiai játékban, meg kell akadályoznunk a pingvinek invázióját. Védelmi rendszerünk kiépítésével meg kell gátolni hogy az agresszív pingvinek áthaladjanak a területünkön. Minden kilőtt pingvinért jutalmat kapunk, mellyel fejleszthetjük védelmi rendszerünket.

A PENGUINS ATTACK háborús stratégiai játékban, meg kell akadályoznunk a pingvinek invázióját.


Játék kezelése:

A játékot a PLAY gombbal kell indítani, majd a pálya kiválasztása után a Play Level gombra kell kattintani. A  játékot egérrel kell kezelni, az ágyúkat a játék alsó részén lévő ikonra kattintással választhatjuk ki, majd a megfelelő helyre le kell rakni. Lehetőség van a telepített ágyúkat fejleszteni, ehhez rá kell kattintani az ágyúra, majd a felbukkanó ablakban az Upgrade gombra. Jó szórakozást a játékhoz.

Védelmi rendszerünk kiépítésével meg kell gátolni hogy az agresszív pingvinek áthaladjanak a területünkön.

A játékot felnőttek és gyermekek egyaránt játszhattják!


Kapcsolódó keresések: Penguins Attack háborús stratégiai játék stratégiai pingvin pingvines háborús játék penguins tower defense tower defense
A játékot ennyiszer játszották: 575
Játék kategória: Stratégiai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika