e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Sift Renegade 3 - bővített változat

Sift Renegade 3 - bővített változat verekedős játék. Segíts Kironak kideríteni, ki az áruló a Yakuzák között.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Sift Renegade 3 - bővített változat: Ez az akció platform újra Kiro múltjáról szól, mikor még bátyja Keinji életben volt, mielőtt Vinnie és Shorty a társai lettek. Ebben a bővített kiadásban fog harcolni Keinji, míg észre veszik, hogy áruló van a Yakuzák között. Új helyszínek, új fegyverek és új mozdulatok várnak rád a bővített kiadásban. Bár egy kicsit komor hangulatú, de nagyon szépen kivitelezett játék.

Sift Renegade 3 - bővített változat


Játék kezelése:

A játékot a billentyűzettel kell kezelni. A nyilakkal irányítasz, az 1-es, 2-es, 3-as és 4-es gombokkal a fegyverek között tudsz váltani. Támadás: X billentyű, Erős támadás: Z billentyű. Jó szórakozást a játékhoz. A játékban három küldetést kell teljesítened, melyek után pénzjutalom jár, melyből az Upgrades menüpontban, a fegyvereid tudod fejleszteni.

Sift Renegade 3 - bővített változat kép 2.

A játékot nagyobb gyerekeknek, és felnőtteknek ajánljuk.


Kapcsolódó keresések: Sift Renegade 3 verekedős verekedős játék akció akció játék Kiro
A játékot ennyiszer játszották: 246
Játék kategória: Verekedős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika