e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Yan Loong legendája 2 - második becsapódás

Yan Loong legendája 2. verekedős játék. A második becsapódás!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Ez a Yan Loong legendája (Yan Loong Legend), sorozat, harmadik játéka. mely lehetővé teszi a játékosokhoz szintenként hozzárelni a pontokat, új mozgásfunkciókkal bővült a játék, és a billentyűzet kiosztását is beállíthatjuk. A játékot egy és két személy is játszhattja.

Yan Loong legendája 2 - második becsapódás


Játék kezelése:

A játékot a billentyűzettel kell kezelni, a játék indítása után kiválaszthatod, hogy 1 vagy 2 játékos játssza a játékot, és a billentyűzet kiosztását is személyre lehet szabni. a Key Config menüpontban. A How to Play menüpontban angol nyelven részletes útmutatót találsz a játék használatához. A támadás és és az ugrás gomb együttes használatával sárkány tűz varázslatot tudsz használni. A legyőzött ellenségektől, eszközöket tudsz szerezni ezt a lefele gomb használatával tudod felvenni.

Yan Loong legendája 2 - második becsapódás kép 2

Yan Loong legendája 2 - második becsapódás kép 3


Kapcsolódó keresések: Yan Loong Yan Loong legendája Yan Loong Legend akció akció játék verekedős verekedős játék
A játékot ennyiszer játszották: 223
Játék kategória: Verekedős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika