e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Szalmakalapos szamuráj 2 verekedős játék

Szalmakalapos szamuráj 2. verekedős szamuráj játék. Még több vér, és még több izgalom a szamurájos játék második részében.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Szalmakalapos szamuráj visszatért! A játék második részében új mozgáselemek, levegő-kombók, új ellenségek, több vagdalkozás és több vér, és még több izgalom vár Rád!

Szalmakalapos szamuráj 2 verekedős játék


Játék kezelése:

A játék irányítása egérrel, és billentyűzettel történik. Az ellenség megtámadásához, húzz egy per, vagy pipa jelet lenyomott egér gombbal azon a felületen, ahol vágást akarsz kezdeni. Ha fejet támadsz az azonalli halált okoz ellenségednek. A Space (szünet), billentyű mergnyomásával aktiváload a shunpo üzemmódot, ez ellenségeid vezetői elleni támadásknál hasznos. A játékfelület bal alsó sarkán találsz egy piros és egy kék csíkot, a piros az életerőd, a kék pedig a shunpo üzenmód időtartama. Lesznek olyan pályák, ahol buckákon kell ugrálnod, ilyenkor az egérrel rajzold meg az ugrás ívét. A P (Pause), billentyűvel szüneteltetheted a játékot.

Szalmakalapos szamuráj 2 verekedős játék

A játékot felnőtteknek, és nagyobb gyerekeknek ajánljuk!


Kapcsolódó keresések: Szalmakalapos szamuráj szamuráj szamuráj játék verekedős verekedős játék akció akció játék samurai
A játékot ennyiszer játszották: 1146
Játék kategória: Verekedős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika