e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Varázsceruza 2. logikai játék

A Varázsceruza 2. egy ötletes logikai játék, melyben különböző alakzatok rajzolásával kell eljuttatnod a labdát egy zászlóhoz. Ki kell találnod hogy milyen alakzatok rajzolásával tudod célbajuttatni a labdát.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A MAGIC PEN 2. - Varázsceruza 2. egy ötletes logikai játék, melyben különböző alakzatok rajzolásával kell eljuttatnod a labdát egy zászlóhoz. Ki kell találnod hogy milyen alakzatok rajzolásával tudod célbajuttatni a labdát. Figyelembe kell venned hogy a tárgyakat befolyásolja a gravitáció, a tehetetlenség és a súrlódás. Az alakzatok megrajzolásánál vedd figyelembe ezeket a tényezőket.

A MAGIC PEN 2. - Varázsceruza 2. egy ötletes logikai játék, melyben különböző alakzatok rajzolásával kell eljuttatnod a labdát a zászlóhoz.


Játék kezelése:

A játék indításához a Play feliratra kell kattintanod, az alakzatokat az egérrel tudod megrajzolni. Ne rajzolj más tárgyakon belül! A billentyűzeten következő gombokat használhatod. W: Fújással tudsz segíteni ahol kell. A: törölni tudod a rosszul megrajzolt alakzatokat. S: fix pontot tudsz lerakni, ahol ez szükséges. D: forgáspontot tudsz lerakni az alakzatnak. ESC: kilépés a főmenübe. Space: az aktív pálya újraindítása.

A MAGIC PEN 2. - Varázsceruza 2. egy ötletes logikai játék, melyben különböző alakzatok rajzolásával kell eljuttatnod a labdát a zászlóhoz.

A játékot felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánljuk!


Kapcsolódó keresések: Magic Pen 2. Varázsceruza 2 magic pen logikai logikai játék
A játékot ennyiszer játszották: 181
Játék kategória: Logikai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika