e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Klasszikus tetris retro játék

Ez egy hagyományos tetris játék, aki szereti, nagyon élvezetesen tud játszani vele.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

KLASSZIKUS TETRIS - Ez egy hagyományos tetrisz játék, aki szereti, nagyon élvezetesen tud játszani vele. Kattints a Play gombra a kezdéshez, a jobbra balra nyíllal tudsz választani nehézségi fokozatot is. Az alakzatok navigálása a számítógép billentyűzetén található nyilakkal történik, a felfelé mutató nyíllal az objektumokat tudod forgatni, a jobb-bal nyíllal pedig mozgatod őket jobbra és balra, a lefelé mutató nyíllal ha már profi vagy, gyosíthatod az elemek esését.

Tetris Maniac - klasszikus tetris


Játék kezelése:

Kattints a Play gombra a kezdéshez, a jobbra balra nyíllal tudsz választani nehézségi fokozatot is. Az alakzatokat a nyilakkal tudod mozgatnai.

Klasszikus retro tetris


Kapcsolódó keresések: tetris tetrisz klasszikus retro retro játék ügyességi logikai
A játékot ennyiszer játszották: 885
Játék kategória: Retro játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika