e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Youda Marina szerepjáték

A Youda Marina szimulációs stratégiai szerepjátékban, egy kikötőben kell irányítanod az oda érkező hajókat, yacht-okat. Legyél ügyes kikötőmester!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A YOUDA MARINA, szimulációs szerepjátékban, egy kikötőt kell építenünk, fogadni a különböző méretű hajókat, yacht-okat, és fejleszteni a kikötő infrastruktúráját. Nagyon szépen kivitelezett, élvezetes játék, a demo kipróbálható változat a harmadik szintig enged játszani bennünket, utána ha tetszik meg is vásárolhatjuk a teljes verziót. A játékban felépíthetsz a kikötő köré egy teljes szórakoztató központot, éttermekkel, szállodákkal, búvár centrummal, játék centerrel, stb. Ha ügyes vagy, a kikötőbe érkező hajósok nagyon sok pénzt fognak elkölteni nálad.

Youda Marina szerepjáték


Játék kezelése:

A YoudaGames játékainál megszokott módon, itt is teljes körű instrukciókat kapsz a játék megkezdésekor, hogy mit és hogyan csinálj. A játék indítás a Play Campaign, vagy a Play Relaxed gombokkal.

Youda Marina stratégiai szerepjáték

A játékot gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk!


Kapcsolódó keresések: Youda Youda Marina hajós játék kikötő szerepjáték szimulációs stratégiai stratégiai játék
A játékot ennyiszer játszották: 202
Játék kategória: Szerepjátékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika