e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Block Drop logikai játék

A Block Drop egy logikai játék, melyben a cél, eltüntetni az összes kockát úgy, hogy a végén a kockás kockára kerüljön a gyémántod. Az a kocka, melyről elugrasz, eltűnik.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A BLOCK DROP egy logikai játék, melyben a cél, eltüntetni az összes kockát úgy, hogy a végén a kockás kockára kerüljön a gyémántod. Az a kocka, melyről elugrasz, eltűnik.

 A BLOCK DROP egy logikai játék, melyben a cél, eltüntetni az összes kockát úgy, hogy a végén a kockás kockára kerüljön a gyémántod.


Játék kezelése:

Játék indítása és kezelése: A játékot a Play feliratra történő kattintással indítod, ekkor eljutsz a főmenübe, ahol a Play Game feliratra kell kattintanod. Itt megjelenik egy rövid ismertető, amiből az Exit Tutorial gombal tudsz kilépni. Egyik kockáról a másikra, a számítógép billentyűzetén lévő nyilakkal tudsz ugorni, kettőt úgy tudsz ugrani, ha a nyillal együtt lenyomod a Shift (nagybetűváltó) billentyűt. Jó szórakozást a játékhoz!

A BLOCK DROP egy logikai játék, melyben a cél, eltüntetni az összes kockát úgy, hogy a végén a kockás kockára kerüljön a gyémántod.

A játékot felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánljuk!


Kapcsolódó keresések: Block Drop logikai játék logikai
A játékot ennyiszer játszották: 210
Játék kategória: Logikai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika