e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Youda Farmer szerepjáték

Szeretnéd megtapasztalni, milyen a vidéki élet? Gazdálkodj a saját farmodon, termessz növényeket, tenyéssz állatokat, és értékesítsd őket. Gazdálkodj okosan!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A YOUDA FARMER egy nagyon szépen elkészített grafikájú minőségi szerepjáték, ahol egy farmon kell gazdálkodnod, és a termelt árut a falusi üzleteknek kell elszállítani, majd eladni. A játék kezdésekor a program szépen végigvezet mit és hogyan kell csinálnod, bár a játék Angol nyelvű (plusz 5 választható nyelv, a magyar sajnos nem került bele), de kis gyakorlás után nyelvtudás nélkül is nagyszerűen játszható. Ahogy gyűlik a pénzed, egyre több mindent tudsz magadnak vásárolni, és a vásárlók köre is bővülni fog. Búzatermesztéssel kezdesz, de a későbbiekben, ha jól kereskedsz, vásárolhatsz csirke ketreceket, disznó farmot, tejüzemet, komposztáló gépet, paradicsom földet, víztározót, persze minél több dologba vágod a fejszéd, annál nehezebb lesz a termelt, árucikkek összegyűjtése.

Youda Farmer szerepjáték


Játék kezelése:

Kattints a Play gombra a kezdéshez. A játék irányítása egérrel történik. A menürendszerben beállíthatod a neved és a nemed, a játék nyelvét (Holland, Angol, Német, Francia, Olasz), és a felbontás minőségét.

Youda Farmer 1.

A játékot felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánljuk!


Kapcsolódó keresések: Youda Youda farmer farmer szerepjáték szimulációs
A játékot ennyiszer játszották: 324
Játék kategória: Szerepjátékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika