e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Slotcar Mania autós játék

Válts sávot minél gyorsabban, juss minél tovább, gyűjtsd a pénzt, és legyen szerencséd, amikor megforgatod a szerencsekereket. Mérettesd meg magad ebben az igazán szupergyors Slotcar Mania játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Slotcar Mania egy egyszerűnek tűnő, ám valójában nagy odafigyelést és jó reflexeket igénylő, élvezetes autós játék. A cél, minél több utat megtenni a pályán és minél több pénzt összegyűjteni ami nem is egyszerű feladat az egyre gyorsuló szuper kisautóval. Ráadásul, a dollárokat nem osztogatják túl bőkezűen, mindig egy dollárral nő a megszerezhető pénz, ha viszont kihagysz egyet, a következő megszerezhető újra egy dollár lesz. Minél több centimétert sikerül megtenned, annál több képességet tudsz feloldani, melyeket ha aktiválsz, eltüntethetsz autókat magad elől, lassulhat az iram és számos ezekhez hasonló könnyítő tulajdonságot. A pályák végén, ha van elegendő dollárod rá, megpörgetheted a szerencsekereket, amivel pénz szorzókat, extra életet, lassítást, ugrást és egyéb jó dolgokat nyerhetsz.

Az első megszerzett dollár:
Slotcar Mania


Játék kezelése:

A játék kezelése egyszerű, a sávváltásokhoz használd az AD billentyűket, vagy a BAL, JOBB nyilakat. Az extra képességek aktiválásához nyomd meg az X, vagy N billentyűt.

Ha elegendő pénzed van, pörgethetsz egyet:
Slotcar Mania kép 2.

Zavartalan a pálya, teljes a nyugalom:
Slotcar Mania kép 3.

Tájékoztatást kapsz, hogy a következő extra képesség megszerzéséhez, mekkora távolságot kell megtenned:
Slotcar Mania kép 4.


Kapcsolódó keresések:
A játékot ennyiszer játszották: 861
Játék kategória: Autós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika