e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Jacksmith kiszolgálós kalandjáték

Te egy szamárbőrbe bújt kovácsmester vagy, az a küldetésed, hogy szabadítsd meg a földet, az azt ellepő szörnyektől. Készíts különböző fegyvereket és teljesítsd a feladatod.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Jacksmith kiszolgálós kalandjátékban, egy szamár bőrébe bújhatsz. Az a küldetésed, hogy megszabadítsd a földet, a különféle szörnyek áradatától. Kovácsmesterként fegyvereket készítesz a helyi harcos klánoknak, és ha minden katonát felszereltél szuper fegyverekkel, indulhatnak a csatába. Tervezz kardokat, íjakat, dárdákat, fejszéket és pajzsokat, szereld fel a katonáid és győzd le az ellenséges szörnyeket. A csata során gyűjtsd össze a lehető legtöbb smaragdot, alapanyagot és felszerelést. Ha egy pályán minden szörnyet sikerül legyőznöd, a végén meglepetés kincsesláda vár rád, értékes ajándékokkal. A csaták során, segítségedre lesz egy megbízható ágyú, különféle bombákkal.

A kovácsműhelyben veszed fel a rendeléseket, a helyi harcosoktól:
Jacksmith


Játék kezelése:

A Jacksmith játékot, egérrel és billentyűzettel kell kezelni. kövesd a játékon belüli utasításokat. A fegyvereket az egér használatával készíted, a csaták közben a bombákat a számbillentyűkkel aktiválod.

A Shop-ban, különféle eszközöket, alapanyagokat vásárolhatsz a fegyverekhez, ha elegendő smaragdot gyűjtöttél
Jacksmith kép 2.

Az öntödében kell kiválasztanod, milyen alapanyagból készíted a fegyvert. A rendelkezésre álló anyagok (ami van készleten éppen), réz, bronz, vas, acél, arany és kristály. Némely anyagból vásárolhatsz is a Shop-ban, de vannak olyanok is, melyeket csak a csatákban tudsz zsákmányolni. A fegyver készítésénél figyelembe kell venni a következő szörny sereg összetételét, melyet a játék bal alsó részén megjelenő ikonok jelölnek:
Jacksmith kép 3.

A képen egy aranyból készített szárnyas íj. Készíthetsz még egyszerű íjat, széles fejszét, kétélű fejszét, dárdát, buzogányt, rövid  és hosszú kardokat, illetve pajzsokat:
Jacksmith kép 4.

Csatajelenet, az egyik szörny ellen. A kép bal felső részén lévő ikonok jelzik a bombák töltöttségét, a bombákat a számbillentyűkkel tudod elindítani. Csata közben figyelj arra, hogy az egér kurzorral összegyűjtsd a smaragdokat, alapanyagokat és fegyver alkatrészeket:
Jacksmith kép 5.


Kapcsolódó keresések: Jacksmith kaland kalandjáték kaland játék papa papa louie kiszolgálós kiszolgálós játék
A játékot ennyiszer játszották: 693
Játék kategória: Kiszolgálós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika