e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

HeliCrane helikopteres játék

Próbáld ki magad mint helikopteres légimentő pilóta. Vezess hatalmas darus helikoptereket, tisztítsd meg az autóutakat az akadályoktól. Menni fog?
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A HeliCrane helikopteres játékban, darus helikopterekkel kell megtisztítanod az utakat az akadályoktól, rendőrautók, mentők és tűzoltóautók előtt. Vannak egyszerűbb feladatok, és bonyolultabb akadályok is, ahol már fontos a sebesség, hogy meg tudd tisztítani az autóutakat az életmentő mentősök, vagy tűzoltók előtt. A játékban 12 féle akadály, és 5 helikopter típus van, egy ingyenes és négy megvásárolható, melyeket a gyűjtött érmékért tudsz feloldani. Szép tájak és realisztikus vezetési élmény vár rád, ne habozz, bújj bele egy pilóta bőrébe! A cikk alján, video segítséget találsz a végigjátszáshoz.

HeliCrane


Játék kezelése:

A játékot a számítógép billentyűzetével kell irányítani. A helikopter irányításához használd a nyilakat. A rakományok felvenni illetve lerakni, a Space billentyűvel kell.

Szikla eltávolítása az útról, a mentőautó elől:
HeliCrane kép 2.

Öt helikopter típussal próbálhatod ki magad:
HeliCrane kép 3.

Egy balul sikerült hídjavítás. Itt a mentő már nem ér célba:
HeliCrane kép 4.

HeliCrane Walkthrough (Video segítség a végigjátszáshoz):


Kapcsolódó keresések: HeliCrane helikopter helikopteres játék repülős repülős játék
A játékot ennyiszer játszották: 676
Játék kategória: Repülős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika