e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Papa's Cheeseria kiszolgálós játék

Készíts finom sajtos szendvicseket egy halom krumplival Papa Louie sajt éttermében. Fedezz fel új recepteket, készíts speciális napi menüt.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Papa's Cheeseria kiszolgálós, főzős játék: Papa Louie ezúttal sajtéttermet nyitott, a Te feladatod kiszolgálni a vendégeket finom grillezett sajtos szendvicsekkel és sült krumplival. A vendégek választhatnak sokféle kenyér, és sajt közül, és a hozzájuk való szószok, öntetek sokaságából. A hogy haladsz felfelé a ranglétrán, fel tudsz oldani 40 vadonatúj, különleges receptet, melyekkel elkápráztatod vendégeid és egy speciális szolgáltatást is tudsz nekik nyújtani, a speciális napi menüt.
Tetszett ez a játék? Papa Louie további éttermeit az alábbi linkeken éred el:
Papa's Pizzeria
Papa's Taco Mia!
Papa's Hot Doggeria
Papa's Cupcakeria
Papa Louie sajtétterme, az első nap:
Papa's Cheeseria


Játék kezelése:

Az új Papa Louie játékot, hasonlóan az előzőekhez, egérrel kell kezelni. Kövesd a játék elején kapott instrukciókat. Képekkel illusztrált segítség a játékhoz az alábbiakban.

Vedd fel a vendégektől a rendelést:
Papa's Cheeseria kép 2.

A Build station menüpontban állítsd össze a szendvicset a megfelelő alapanyagokból, ügyelj arra is hogy a szendvics esztétikusan nézzen ki, és a hozzávalók megfelelő sorrendben kerüljenek bele:
Papa's Cheeseria kép 3.

Helyezd a szendvicset a grillre és mindkét oldalát grillezd a vendég által kért ideig, ha készen van, ügyelj arra is hogy a szendvics pontosan legyen félbe vágva:
Papa's Cheeseria kép 4.

A Fry station menüpontban, süsd ki krumplit, és öntsd le egyenletesen megfelelő szósszal:
Papa's Cheeseria kép 5.

Ha készen vagy, szolgáld fel a szendvicset a vendégnek, ha jól dolgoztál a borravaló sem marad el, és hamarosan elő is léptethetnek:
Papa's Cheeseria kép 6.


Kapcsolódó keresések: Papa's Cheeseria papa's papa louie papa rpg főzős főzős játék kiszolgálós kiszolgálós játék szerepjáték
A játékot ennyiszer játszották: 994
Játék kategória: Kiszolgálós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika