e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Zombie Trailer Park zombis játék

A zombik elpusztították a városokat, most a lakókocsi parkok következnek, ahol élsz. Védd meg lakóhelyed a szörnyektől!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Zombie Trailer Park zombis játékban, a zombik már lerombolták a metropoliszokat, szerencsére, Te sosem voltál egy városi típus, de a szörnyek figyelme most lakóhelyed, a lakókocsi park felé irányult. Meg kell védened otthonod a zombik véget nem érő támadásaival szemben. Fel kell készülnöd, hogy útját tudd állni a kegyetlen szörnyetegeknek. Építs új épületeket, fejlessz erős támadó egységeket, és szervezd meg a lakókocsi park védelmét is. Gyűjts Yee-Haw pontokat, hogy aktiválni tudd a legerősebb szuper fegyvereket.

Zombie Trailer Park


Játék kezelése:

A játékot egérrel kell kezelni. A játék felső részén, az Units menüben gyártod a védőid, a Buildings menüben fejleszted az épületeket, a Yee-Haw menüben pedig a szuper fegyvereket tudod elindítani, ha kellő számú pontod van hozzá.

Zombie Trailer Park kép 2.

Ezen a képen éppen vesztésre állnak a park lakók (Át kell újra gondolni a védelmi stratégiát):
Zombie Trailer Park kép 3.


Kapcsolódó keresések: Zombie Trailer Park zombi zombis játék stratégiai stratégiai játék
A játékot ennyiszer játszották: 185
Játék kategória: Stratégiai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika