e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Band Of Heroes kalandjáték

Josh egy szerencsés szélhámos, aki mindig megtalálja a módját, hogy megszerezze a légértékesebb kincseket és tárgyakat. Ezúttal is sikerül neki?
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Band Of Heroes kalandjátékban, segítened kell Josh-nak, hogy összeálljon egy furcsa de ügyes csapat és együtt legyőzzétek a gonosz varázslót, You-Know-Who-t (Fata Mogarrin valós énjét). A játékot Josh-al, egy sikeres szélhámossal kezded, a negyedik pálya teljesítése után, csatlakozik hozzád Erica az íjász, a hatodik pálya után Selena a sötét papnő, majd Glenn a vihar varázsló és végül, Ray a bombák mérnöke. A pályákra egyszerre csak két segítőt választhatsz magad mellé, és kválaszthatod azt is, ki vezesse a csapatot. Minden karakternek van speciális képessége, mely töltöttségét a játék jobb oldalán lévő sáv jelzi. A karaktereket lehet erősíteni, de a fejlesztés bizonyos részeihez pályák teljesítése szükséges. Gyűjtsd az aranyat és gyémántokat, hogy minél erősebb harcosaid legyenek. Gyémántok szerzésével, különleges képességed aktiválódik, nem kell megvárni a feltöltést. A pályákon igyekezz minél több ellenséget legyőzni, hogy harcosaid fegyverzete teljes legyen (5. szintű), mert vannak olyan pályaszakaszok, melyeken másképpen nem tudsz átjutni. Tűzesőnél jó ha figyeled az árnyékokat, és ügyelj a kráterekre is!
Az út nem lesz egyszerű, sok és sokféle ellenfelet, akadályt kell legyőzni, de a kiváló hangulatú játék kárpótolni fog fáradozásodért. Szerezd meg az összes jelvényt a játékban, legyen a tiéd a legjobb hős csapat!

Kép az első pályáról:
Band Of Heroes kép 1.


Játék kezelése:

A Band Of Heroes lövöldözős kalandjátékot, kezelheted egérrel és billentyűzettel is, én az egér használatát javaslom. Ha az egeret választod, akkor a harcosaid a kurzorral együtt mozognak, a speciális képességet a bal gombbal tudod elindítani. Billentyűzet használatánál a WASD gombokkal, vagy a nyilakkal tudsz mozogni, a speciális képességet pedig a Space (szünet) gombbal indítod.

Itt már összeállt egy igen erős csapat:
Josh, a kések mestere.
Erica az íjász hölgy.
Selena a sötét papnő, a villámok és a gyógyítás ura.
Glenn a viharvarázsló, a szelek ura.
Ray a bombák szakértője.
Band Of Heroes kép 2.

Hosszú utat kell megtenned, hogy legyőzd a sötétség urát:
Band Of Heroes kép 3.

Harc Snake Eater-el a kígyóevővel 6. pálya:
Band Of Heroes kép 4.

Ilyen, ronda halálfejekkel is harcolnunk kell a játékban:
Band Of Heroes kép 5.


Kapcsolódó keresések: Band Of Heroes heroes kaland kaland játék lövöldözős lövöldözős játék akció akció játék
A játékot ennyiszer játszották: 382
Játék kategória: Kaland játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika