e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Zombie Siege zombis játék

A zombik hullámai egyre közelednek a támaszpontodhoz. Nincs más választásod, csak a küzdelem. Készen állsz a harcra?
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Zombie Siege játékban, meg kell védenünk támaszpontunkat az egyre nagyobb csapatokban érkező zombik hullámai ellen. A játék indításakor 3 különböző karakter közül választhatsz, és 3 helyre van mentési lehetőség is. A mentés nem automatikus, ezért a teljesített pályák után érdemes egy mentést készíteni. A sikeresen teljesített pályákkal arányosan oldódnak fel az újabb kézi és speciális fegyverek és az elhelyezhető védelmi eszközök, mint például, benzines hordók, égő gumik, roncs autók, és aknák. A védelmi eszközök vagy elpusztítják, vagy lassítják a támaszpont felé közeledő zombikat. Az erőd erősítésére és javítására is van lehetőség a Repair menüben. A speciális fegyverek,  lángvető és lézer ágyú, stb. feltöltöttségéről játék közben tájékoztató felirat jelenik meg, ami jól is jön ha nagyon felszaporodnak a zombik. A játékban 19 fegyver (pisztolyok, puskák, automata fegyverek és egy szép kivitelű lézer fegyver), áll rendelkezésünkre, hogy a 40 pályán feltartóztassuk a támadó, 14 különböző típusú  zombik hadait.

A játék indításnál, válassz karaktert magadnak:
Zombie Siege


Játék kezelése:

A játékot egérrel kell kezelni, a játék kezdésnél van bemutató, hogy mit hogyan csinálj. Lőni az egér bal gombjával kell. Pisztolyoknál és egylövetű fegyvereknél célozni és lőni, automata fegyvereknél folyamatosan nyomva tartott gombbal tudsz tüzelni.
A Summary menüben tudod az erőd védelmi eszközeit megvásárolni és elhelyezni az erőd előtti területen.
Zombie Siege kép 2.

Játék közben 3 fegyvert tudsz használni, a fent lévő ikonokra kattintva, illetve a speciális fegyvert is így indítod. A Shop menüben tudsz fegyvert vásárolni és ott tudod beállítani a 3 aktív és használni kívánt fegyver típust.
Zombie Siege kép 3. - Shop

Ha túl sok a zombi, indokolt a speciális fegyvere használata. Itt éppen a lézerágyú aktív.
Zombie Siege kép 4. - Lézer

Kép a 9. pályáról, itt már felszaporodtak a zombik, és erősebbek is vannak közöttük.
Zombie Siege kép 5. - Zombik


Kapcsolódó keresések: Zombie Siege zombi zombis játék lövöldözős lövöldözős játék
A játékot ennyiszer játszották: 202
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika