e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Alien Anarchy lövöldözős akciójáték

Bátor űrutazók harca egy bolygón az őslakó idegenek idegenek ellen. Vajon sikerül túlélniük?
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Az Alien Anarchy lövöldözős akciójátékban, egy csoport bátor űrutazó kényszerleszállásra kényszerült egy idegen bolygón. Az ellenséges őslakosok nem jó szemmel nézték és megfenyegették őket, hogy levágják a fejüket. A te feladatod megvédeni a legénységet bármi áron, ameddig csak lehet. De lehet hogy ez az idegen bolygó a föld, és az űrutazók az idegenek? Tudd meg ebben a szórakoztató, jó hangulatú lövöldözős játékban.

Alien Anarchy


Játék kezelése:

Az Alien Anarchy játékot egérrel kell kezelni. Az egérrel kell célozni, bal gombbal lőni. Ha nyomva tartod a gombot, folyamatosan tudsz lőni. A zsákmányolt készletekből tudod a fegyvereid fejleszteni, a sikeres pálya után járó pénzből újakat tudsz vásárolni. Magasabb szinteken, segítőid is lesznek, két lövész és egy droid, aki a bázist javítja, a lövészek  fegyvereit is tudod frissíteni. A frissítés módjáról, a játék elején segítséget kapsz.

Itt tudod a zsákmányolt felszerelésekből fogd és vidd módszerrel fejleszteni a fegyvereid:
Alien Anarchy kép 2.

Különböző karakterek közül választhatsz:
Alien Anarchy kép 3.

Egy, már izgalmasabb részlet a játékból:
Alien Anarchy kép 4.


Kapcsolódó keresések: Alien Anarchy alien lövöldözős akció lövöldözős játék akció játék
A játékot ennyiszer játszották: 163
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika