e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Battle for Darkness háborús játék

Harcolj a sötétség birodalma oldalán.. Vezesd csatába a gonosz erőket!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Battle for Darkness háborús stratégiai játékban, az alvilág hordáit kell hadba állítanod, a való világ harcosai ellen. Irányítsd hadsereged úgy ebben a hősies csatában, hogy legyőzze a birodalmat és a hatalmas Titánt.

Csatába indul a sereg:
Battle for Darkness - Csata a 18. napon


Játék kezelése:

A játékot egérrel kell kezelni. Minden egyes egységnél sok-sok frissítési lehetőség van. Minden katona típusnak van speciális képessége is, mint például: aranyásó (dupla arany minden megölt ellenfél után), tüzesnyíl, fekete eső, feltámadás, és ezekhez hasonló jó dolgok. Meg tudod nézni a saját, és az ellenfél harcosainak tulajdonságait is, így eldöntheted melyik erő ellen mit használsz. A játék bal alsó sarkában, ikonok jelzik, milyen sorrendben vannak harcosaid csatasorba állítva. Az ikonokra kattintva, fogd és vidd módszerrel meg tudod cserélni a sorokat. Ugyanezekre az ikonokra kattintva tudod a speciális képességeket is aktiválni, a kiválasztott egységnél a bal felső sarokban lévő ikonra kattintva.

Rengeteg frissítési lehetőség áll a rendelkezésedre:
Battle for Darkness játék

Csatajelenet a 28. napon:
Battle for Darkness háborús játék

A sámánok és a csontváz íjászok bekeményítenek:
Battle for Darkness csatajelenet


Kapcsolódó keresések: Battle for Darkness háborús háborús játék akció akció játék stratégiai stratégiai játék
A játékot ennyiszer játszották: 177
Játék kategória: Háborús játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika