e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Battle Panic háborús játék

Győzd le az Orkokat, kik el akarják venni a földet, mely a tiéd. Szervezz erős hadsereget, álld útját a pimasz Ork seregeknek.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Battle Panic háborús stratégiai játékban, az egér irányít mindent ami történik, ráadásul még kattintgatnod sem kell, csak a kívánt helyre viszed az egérmutatót, és máris elindul a termelés, vagy éppen az építkezés, amire éppen szükség van. Termeld az aranyat, vágj elegendő fát, építsd fel a kiképző barakkokat és szervezz akkora hadsereget, ami megállítja a hódítókat. Rajtad múlik hogyan akarsz nyerni! Csatasorba állíthatsz egy hatalmas hadsereget, mely elsöpri az Ork hordát, vagy szervezhetsz kisebb, de jobb minőségű sereget is, gyógyító támogatással. Minél jobban teljesítesz egy szintet, annál több frissítés pontra tehetsz szert, melyet el tudsz költeni 30 különböző hadi készségre, melyekkel erősebbé válik hadsereged. Semmisítsd meg az Orkokat, mind a 12 akciódús szinten!


Battle Panic kép 1.


Játék kezelése:

A háborús stratégiai játékot, egérrel kell kezelni. A játékban mindent az egérrel kell kezelni. Az egérmutatót vidd a fák, vagy aranykitermelő helyek fölé, nem kell kattintgatni, máris indul a termelés. Épületeket szintén így építesz, vagy fejleszthetsz. Az egységeket is így tudod irányítani.

Battle Panic

Battle Panic kép 3.

Battle Panic kép 2.


Kapcsolódó keresések: Battle Panic háborús háborús játék stratégiai stratégiai játék
A játékot ennyiszer játszották: 225
Játék kategória: Háborús játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika