e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Zombie Trapper 2 lövöldözős játék

Zombie Trapper 2: Egy rendőrrel a a zombik ellen. Védd meg a légtisztítót, hogy ne terjedjen tovább a fertőzés.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Zombie Trapper 2 lövöldözős zombis játék célja, hogy megvédd a levegő tisztító berendezést, mely megállítaná a fertőzést, amitől minden ember zombivá változik. Állíts csapdákat, tüzelj, robbants, hogy legyőzz minden gonosz zombit ebben a túlélési játékban. Helyezz el ravasz csapdákat, szerezz egyre nagyobb teljesítményű fegyvereket, hogy megállítsd ezeket az agyatlan vadakat.
Van amikor nem elég, ha csak fegyvereket használsz a zombik ellen. használni kell a csapdákat. Helyezz el minél több csapdát az úton, ez sokat segít a csatában velük szemben. Le tudod győzni az ördög gonosz tervét? Ideje felkészülni a csatára!

Zombie Trapper 2. - kép 1.


Játék kezelése:

A játékot billentyűzettel és egérrel kell kezelni. Kezdésnél részletes bemutató van a játék használatáról. Tüzelni és célozni egérrel kell. A rendőr mozgatása a WASD gombokkal történik.
Q és E gombok: Fegyvercsere.
Space (szóköz) billentyű: Gránát eldobása.
R billentyű: fegyverek újratöltése.
A rendelkezésedre álló csapdákat, a számbillentyűkkel tudod elhelyezni. Az Options menüben, a billentyűzetet át tudod konfigurálni.

Zombie Trapper 2. - kép 2.

Zombie Trapper 2. - kép 3.


Kapcsolódó keresések: Zombie Trapper zombi zombis játék lövöldözős lövöldözős játék rendőr
A játékot ennyiszer játszották: 175
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika