e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Mass Mayhem Zombi

A világot megfertőzte egy halálos vírus, mindenki rothadó, csúf zombivá változott. Mentsd meg a világot a Mass Mayhem zombis játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Mass Mayhem zombis játék: Egy új véresen komoly játék! A világot már megfertőzte egy halálos vírus, mely mindenkit ronda, rothadó zombivá változtatott. Te lehetsz a megmentő, aki megszabadítja a kártevőktől a földet egyszer és mindenkorra... Védd meg a bunkered, frissítsd a fegyvereid, de ami a legfontosabb, ölj meg minden rothadó, mocskos zombit.

Mass Mayhem Zombie


Játék kezelése:

A zombis játék kezelése a számítógép billentyűzetével történik. Játék közben a képernyőn folyamatosan információkat kapsz, mihez, milyen billentyűt használj.

Mass Mayhem Zombi kép 1.

Mass Mayhem Zombi kép 2.

Mass Mayhem Zombi kép 3.


Kapcsolódó keresések: Mass Mayhem akció akció játék zombi zombis játék
A játékot ennyiszer játszották: 174
Játék kategória: Akció játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika