e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

The Last Shelter stratégiai játék

The Last Shelter: Tower defense (torony védelem), típusú stratégiai játék. Mentsd meg az utolsó menedéket a betolakodó idegen bogarak ellen.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

The Last Shelter: Tower defense típusú stratégiai játék, az Earn to Die alkotóitól. Meg kell védened a föld utolsó állva maradt bázisát, az idegen bolygóról támadó bogarak csapatai ellen.

The Last Shelter stratégiai játék nyitó kép


Játék kezelése:

A The Last Shelter játékot egérrel kell kezelni. a bázisod körül található kék vonallal határolt területekre kell  leraknod a rendelkezésre álló fegyvereket, attól függően, hogy melyik oldalról kapod a támadást. Játék közben angol nyelven instrukciókat kapsz a játék kezeléséről és az új fejlesztésekről. A fegyverre kattintva tudod javítani, fejleszteni, vagy eladni azt. Az idegen bogarak legyőzése után pontokat kapsz, melyből fejlesztheted a fegyvereket, vagy a szabad helyekre újakat tudsz lepakolni. A megmaradt pontok sajnos nem kerülnek át az új pályára, kezdésnél csak az adott pályán rendelkezésre állót használhatod fel. Ha a bejövő támadásokat az idő letelte előtt elindítod, plusz pontokra tehetsz szert.

Az első pálya még könnyű:
The Last Shelter stratégiai játék első pálya

A negyedik pályánál már kezd izgalmas lenni:
The Last Shelter stratégiai játék negyedikpálya

A tizenegyedik pályán már nagyon durvul a támadás, észnél kell lenni:
The Last Shelter stratégiai játék 11. pálya kép


Kapcsolódó keresések: The Last Shelter tower defense tower defense stratégiai stratégiai játék háborús játék
A játékot ennyiszer játszották: 1933
Játék kategória: Stratégiai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika