e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Dead Zed 2. lövöldözős játék

Dead Zed 2.: lövöldözős akciójáték. Mentsd meg a túlélőket, és tartsd a frontot a támadó zombik ellen nap-nap után!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Dead Zed 2. lövöldözős zombis játék: A játék célja, hogy megvédd a támaszpontod a támadó zombi sereggel szemben. A barakokban túlélőket is megmenthetsz, kik segíteni fognak a támaszpont védelmében. Fegyvereket is tudsz zsákmányolni, melyekből egy elsődlegest és egy másodlagost tudsz használni. Különböző készleteket, pl. élelmet, wc papírt, stb.-t találhatsz, melyek növelik segítő túlélőid morálját. A barikádod is tudod fejleszteni. Növelheted a falak erősségét. Az éjszakai támadásokhoz használhatsz reflektorokat. Rádióállomást tudsz vásárolni, mely tájákoztatja a túlélőket a pozíciódról, így 25%-al több esélyed van segítő barátokra találni. A robbanóanyag laboratórium fejlesztéssel, szert tehetsz aknákra és távirányítású detonátorokra.

Dead Zed 2. lövöldözős játék


Játék kezelése:

A zombis játék kezelése egérrel és billentyűzettel történik. Az egérrel tudsz célozni és lőni. (Ha kifogy a lőszered, és az egér bal gombjával mégegyet kattintasz, újratöltöd a fegyvert.)
A billentyűzeten a következő billentyűket használhatod:
Q: Váltás a rendelkezésedre álló 2 fegyver között.
Space: dühös mód.
R: fegyver újratöltése.
F: tüzelési mód.
1. 2. 3.: Távirányítós detonátorok robbantása.
A túlélők háromféle tulajdonsággal rendelkeznek: lövészek (shooting), közelharcosok (melee), és felderítők (search). A SURVIVORS menüben tudod a tulajdonságok szerint elhelyezni a talált túlélöket. Ha nincsennek felderítőid, akkor nem találsz újabb túlélőket, eszközöket és fegyvereket.

Dead Zed 2. lövöldözős játék 2. kép.

Példa a túlélők tulajdonságaik szerinti csoportosítására:

Dead Zed 2. túlélők elhelyezése

Esőben is aktívak a zombik... Majdnem, mint a The Walking Dead :)

Dead Zed 2. lövöldözős játék


Kapcsolódó keresések: Dead Zed akció akció játék lövöldözős lövöldözős játék zombi zombis játék
A játékot ennyiszer játszották: 511
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika