e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Earn to Die 2012 - 2. rész

Earn to Die 2012 2. rész: A játék második része látványosabb lett minden eddiginél, és a zombiölő járgányok is ütősebbek lettek!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Earn to Die 2012 2. rész: A játék folytatásában, ezúttal nagyobb járgányokkal kell megküzdenünk a zombik inváziójával. A zombik legyőzését egy tűzoltóautóval kezdjük, majd egy kamion következik, és végül, ha sok pénz gyűjtöttünk egy katonai szállító autót vásárolhatunk magunknak. Az autók hasonlóan az előző részekhez fejleszthetőek. Vásárolhatunk zombi kitet, automata gépfegyvert, erősebb motorokkal és fejlettebb sebváltókkal tuningolhatjuk járgányunkat. Egy-egy szépre sikerült akciónkat, lassított jelenetként nézhetjük végig, ezzel is élvezetesebbé tették a játékot.

Ha tetszett, a többi részt itt találod:
Earn to Die
Earn to Die 2: Exodus
Earn to Die 2012

Earn to Die 2012. 2. rész


Játék kezelése:

A játék kezelése az előző részekben megismertek szerint történik, az autókat a billentyűzet nyilaival kell irányítani, a turbót az X, vagy a CTRL billentyűkkel tudod bekapcsolni.


Earn to Die 2012. 2. rész kép 3

Earn to Die 2012. 2. rész kép 4


Valahogy így fog kinézni a fullra fejlesztett katonai autó:

Earn to Die 2012. 2. rész 5. előnézeti kép


Kapcsolódó keresések: Earn to Die 2012 auós autós játék zombi zombis játék Earn to Die 2012 2. rész
A játékot ennyiszer játszották: 729
Játék kategória: Autós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika