e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Elit lovag (Knight Elite) akció játék

Te egy bátor, hős lovag vagy! Védd meg az orkoktól, ogréktól, és egyéb rémisztő lényektől az erődöd. Knight Elite (Elit lovag), akció játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Elit lovag (Knight Elite), akciójáték. Védd meg az erődöd a támadó orkoktól, ogréktól és egyébb rémisztő betolakodóktól, a játék 50 szintjén. Tarts őket távol barikádokkal, fegyverekkel, és katonai segítséggel.
Fejleszd a fegyvereid, az épületeid, képezz ki új katonákat. Több tucat képességet, katonát és felszerelést tudsz kifejleszteni. Szereld fel magad félelmetes fegyverekkel, vastag páncélzattal, és erős pajzsokkal. Ne hagyd, hogy az orkok és szövetségeseik, leigázzanak!

Elit lovag akció játék


Játék kezelése:

A Elit lovag (Knight Elite), stratégiai akciójátékot egérrel és billentyűzettel kell kezelni. A lovag mozgatásához, használd a WASD, billentyűket, vagy a nyilakat. A tulajdonodban lévő fegyvereket az egér bal gombjával tudod használni. A Q, E billentyűkkel a rendelkezésre álló fegyverek között tudsz váltani. Ha egy kapu előtt állsz, az F gombbal tudod a lerombolt kaput helyreállítani. A rendelkezésre álló katonai erőket, a G billentyűvel tudod átcsoportosítani.

Az Knight Elite akciójáték kezelése

Elit lovag (Knight Elite), akció játék

Elit lovag (Knight Elite), játék fejlesztések


Kapcsolódó keresések: Knight Elite defense akció akció játék stratégiai stratégiai játék
A játékot ennyiszer játszották: 653
Játék kategória: Akció játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika