e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Fort Blaster lövöldözős játék

Győzz le minden ellenséges erődöt, és gyűjtsd össze az összes trófeát a Fort Blaster lövöldözős játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Fort Blaster. Ahoy There! lövöldözős játék. Mi történik akkor, ha Te egy kalóz kapitány vagy, van egy hajód, mely fel van szerelve ágyúkkal, és meglátsz egy ellenséges erődöt? Hát persze! Meg szeretnéd szerezni az erődökben lévő kincseket! Robbantsd fel az ellenséges erődöket, pusztítsd el az azokat védő katonákat, szerezz minél több zsákmányt, és elismerést.

Fort Blaster. Ahoy There! játék


Játék kezelése:

A Fort Blaster lövöldözős játékot egérrel kell kezelni. Az egérrel célzol, a bal gombbal tüzelsz. Ha az egérmutatót a játék szélei felé viszed, tudod jobra-balra görgetni a képernyőt, erre használhatod a billentyűzet nyilait is. Sikeres vadászatot!

Fort Blaster lövöldözős játék

Fort Blaster játék


Kapcsolódó keresések: Fort Blaster Ahoy There lövöldözős lövöldözős játék kalóz pirate ágyús
A játékot ennyiszer játszották: 438
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika