e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Ninja festő logikai játék

Szokatlan feladat egy ninja mester számára a házfestés. Segíts neki kitanulni az új szakmát a Ninja Painter logikai játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Ninja festő (Ninja Painter), logikai játék. Új és szokatlan feladat egy ninja mester számára a házfestés. Segíts neki kitanulni az új szakmát. A Te nunjakud, most egy festő henger, és egy vödör festék. Fesd át a falakat vidéken, a városokban, és a nagyvárosokban, és teljesítsd sikeresen mind a 30 szintet.
Ha tetszett a Ninja Painter, a játék második részét, az alábbi linkre kattintva érheted el:
Ninja festő 2

Ninja festő


Játék kezelése:

Ninja festő (Ninja Painter), logikai játékot egérrel kell kezelni. A nyilak irányába tudod mozgatni a ninját, mártsd a festőhengert a megfelelő színű festékbe, és fesd át az X-el jelölt területeket. Gyűjtsd össze a szintek teljesítéséhez szükséges csillagokat.

Ninja Painter játék

Ninja festő (Ninja Painter), logikai játék

Ninja festő logikai játék


Kapcsolódó keresések: Ninja Painter ninja logikai logikai játék festő festés
A játékot ennyiszer játszották: 185
Játék kategória: Logikai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika