e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Jelly Go stratégiai játék

Jelly Go stratégiai játék: Védd meg Jelly királyságot a hatalmas ellenséges erők ellen. Válaszd ki a saját utad a győzelemhez, ebben a stratégiai játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Jelly Go stratégiai játék. Védd meg Jelly királyságát a betolakodó ellenséges erők ellen. Hódítsd meg az ellenséges barakkokat, őrtornyokat és győzz le minden ellenséget. Megválaszthatod a saját utat a győzelemhez.

Jelly Go


Játék kezelése:

A Jelly Go stratégiai játékot egérrel kell kezelni. A játék lényege, hogy elfoglald az összes ellenséges épületet. A barakkokban készülnek a zselé katonák, ha több katonát tudsz küldeni egy ellenséges épület felé mint a védők száma, el tudod foglalni azt, és attól kezdve neked termeli a katonákat. Három típusú épület van. Barakk, őrtorony, és kutatótorony. Mindhármat tudod fejleszteni. Katonák, csak a barakkokban termelődnek, az őrtornyokat és a kutatótornyot el kell látnod katonákkal, hogy ne foglalhassák el az ellenséges erők. A játék során kapsz útmutatót minden újdonságnál, hogy mit hogyan kell csinálnod.
Lenyomott bal egérgombbal, keretet húzva a kiválasztott épületek köré, több épületet is ki tudsz jelölni egyszerre, melyekből támadást indíthatsz. A kiválasztott épületből, vagy épületekből, egy ellenséges épületre duplán kattintva, az összes zselé katonát támadásba tudod küldeni.

Jelly Go stratégiai játék

Jelly Go játék

Zselé katonák


Kapcsolódó keresések: Jelly Go jellygo stratégiai stratégiai játék
A játékot ennyiszer játszották: 2796
Játék kategória: Stratégiai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika