e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Kritaz puzzle játék

Segíts Kritaznak kinyitni a trezorokat, és megtalálni a kincseket, a Kritaz puzzle, kirakós játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Kritaz puzzle játék. Segíts Kritaznak kinyitni a trezorokat, és megtalálni a kincseket. Oldd meg a fondorlatos rejtvényeket, versenyt futva az idővel.

Kritaz Puzzle Vaults


Játék kezelése:

A Kritaz puzzle, kitakós játékot, egérrel, és a billentyűzet nyilaival kell kezelni. A játék kezdetén, ki kell választanod, melyik puzzle-t akarod kirakni. Kattints a kiválasztott puzzle ikonra. A Timer: On/Off beállítási lehetőségnél, választhatsz hogy milyen módban játsszol. Ha az idő On-ra van állítva, meghatározott időn belül ki kell raknod a kiválasztott puzzle-t.
Az első lépésben, a villogó nyílra kell kattintanod, hogy kiadja a következő elemet (puzzle darabokat, gyémántokat, vagy bombákat. Az elemre kattintva tudod kiválasztani a kívánt elemet, melyet a nyilakkal tudsz a mozgatni. Egy tárgy addig csúszik a kívánt irámyba, míg akadályba nem ütközik. Első alkalommal, amikor egy elem a megfelelő helyre kerül, fehéren villog, és hangjelzéssel is jelzi hogy jó helyen van. A játéktér minden oldalán van egy nyitódó, záródó kapu. Használd a nyitott kapukat arra, hogy megszabadulj a nemkívánatos tárgyaktól. Ha egy puzzle elemet is kidobsz, ne aggódj, mert újra meg fog jelenni. A jobb felső sarokban, lévő Next felirat alatt láthatod mi lesz a következő elem, így előre tudsz tervezni. A Puzzle felirat alatti ábrán, láthatod, hogy hogyan kell kiraknod a puzzle-t, és azt is melyik elem van éppen kiválasztva. Ha három, vagy négy azonos színű gyémánt vízszintesen, vagy függőlegesen egymás mellé kerül, eltűnnek, és plusz pontokat kapsz érte.
A nemkívánatos elemeket, akadályozó blokkokat, a bombákkal tudod felrobbantani. A bomba kb. 3 másodperc múlva robban, de mozgás közben soha, így van elég időd a megfelelő helyre juttatni. Ha nem akarod hogy felrobbantson valamit, akkor nyitott kapun ki tudod dobni.
Jó szórakozást ehhez az ötletes, szórakoztató játékhoz!

Kritaz puzzle, kitakós játék

Kritaz puzzle játék


Kapcsolódó keresések: Kritaz Puzzle Vaults kritaz puzzle puzzle játék kirakós kirakós játék
A játékot ennyiszer játszották: 193
Játék kategória: Kirakós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika