e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Desert Defence 2 lövöldözős játék

Meg kell tartanod az utolsó őrtornyot a sivatagban, a nagy erőkkel támadó ellenséggel szemben, a Desert Defence 2 lövöldözős játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Desert Defence 2 (Sivatagi védelem 2), lövöldözős játék. Egy torony maradt még állva a sivatagban, a Te feladatod, hogy megvédd a tornyot a nagy erőkkel támadó ellenséggel szemben. Fejleszd az őrtornyod, lakj re aknákat és kérj időnként légi csapást az ellenséges erőkre.

Desert Defence 2 lövöldözős játék


Játék kezelése:

A Desert Defence 2 (Sivatagi védelem 2), lövöldözős játékot egérrel kell kezelni. Az őrtornyot az egérrel forgatod, nyomva tartott bal egérgombbal kell lőni. A kilőtt ellenségek után pénzjutalom jár, melyet a Shop-ban fejlesztésekre tudsz elkölteni. Nagyon sok fejlesztési lehetőség van, tűzerő, tűzgyorsaság, a torony forgatási sebessége, különböző védelmi módok... stb. Minél több támadót elpusztítasz, annál magasabb rangot szerezhetsz a játékban. Légi segítséget (amennyiben megvásároltad), a Space gomb megnyomásával tudsz kérni.

Desert Defence 2 shop

Desert Defence 2 (Sivatagi védelem 2), lövöldözős játék


Kapcsolódó keresések: Desert Defence defence lövöldözős lövöldözős játék akció akció játék
A játékot ennyiszer játszották: 217
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika