e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

A királyság ostroma stratégiai játék

Egy utolsó lovag védelmezi a királyságot, a betolakodó hordák ellen. Állíts csapdákat, és győzd le az ellenséges hordák seregeit. Siege Knight stratégiai játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A királyság ostroma (Siege Knight), stratégiai játék. Szórakoztató védelmi stratégiai lövöldözős játék. Az a feladatod, hogy megvédd a királyságot a támadóktól, minden hullámban. Állíts csapdákat, fejleszd a védelmi rendszered, és a fegyvereid.

A királyság ostroma stratégiai játék


Játék kezelése:

A királyság ostroma (Siege Knight), lövöldözős stratégiai játékot, egérrel kell kezelni. Minden támadási hullám elején a szerzett pénzből, fel kell állítanod a védelmi rendszert a támadó csapatok ellen. Sok frissítés áll a rendelkezésedre, és többféle fegyvert tudsz használni a támadó hordák ellen. Egy megkezdett pálya közben, a Tab billentyűvel tudsz váltani a védőeszközök, és a rendelkezésre álló fegyverek között. Az egérrel tudsz célozni, és a nyomva tartott bal egérgombbal lőni. A rendelkezésre álló fegyverek közül is az egérrel tudsz válsztani. Szünet: P billentyű. Jó szórakozást a játékhoz!

Siege Knight stratégiai játék

A királyság ostroma (Siege Knight), stratégiai játék

Siege Knight játék


Kapcsolódó keresések: siege knight defense Siege Knight stratégiai játék stratégiai lövöldözős lövöldözős játék
A játékot ennyiszer játszották: 278
Játék kategória: Stratégiai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika