e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Csimpánz étterem kiszolgálós játék

Négy év kemény tanulás után kell egy kis pihenés. De a vakációra neked kell előteremteni a pénzt, ezért egy étteremben próbálsz szerencsét.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Csimpánz étterem (Monkey Diner), kiszolgálós játék. Négy év kemény tanulás után szükséged van egy kis kikapcsolódásra. De a tanulmányaid annyira sokba kerültek, hogy elfogyott a pénzed. Egy étteremben kell dolgoznod, hogy az álmaid valóra válhassanak. Keress minél több pénzt, hogy legyen elegendő ahhoz, hogy egy felejthetetlen vakációt szervezhess magadnak.

Csimpánz étterem kiszolgálós játék


Játék kezelése:

A Csimpánz étterem (Monkey Diner), kiszolgálós játékot egérrel kell kezelni. Az étterembe érkező vendégeket le kell ültetned, fel kell venned a rendeléseket, és minél gyorsabban ki kell szolgálnod őket, hogy legyen az érkező vendégeknek is elegendő szabad hely. A profitodból, fejlesztheted az üzleted, hogy még több bevételre tehess szert.

Monkey Diner kiszolgálós játék

Csimpánz étterem (Monkey Diner), kiszolgálós játék


Kapcsolódó keresések: Monkey Diner restaurant étterem kiszolgálós kiszolgálós játék főzős főzős játék
A játékot ennyiszer játszották: 297
Játék kategória: Kiszolgálós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika