e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Age of Defense háborús játék

Age of Defense honvédelmi akció játék. A játékban 40 pályán, 8 különböző korban kell harcolnod a bázisodra támadó ellenséges erők ellen.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Age of Defense háborús játék. A honvédelmi lövöldözős játékban 8 féle korban, 40 pályán kell megvédened a bázisod 32 különböző típusú ellenséggel szemben. 37 féle fegyver, varázslatok, effektek, rengeteg frissítési lehetőség és speciális effektusok állnak a rendelkezésedre. Jó szórakozást a játékhoz!

Age of Defense


Játék kezelése:

Age of Defense akció játékot billentyűzettel, és egérrel kell irányítani. 3 fegyvertípus közül tudsz választani (amikor eléred szükséges szintet). Az elsődleges és másodlagos fegyverek közül az 1-es és 2-es számbilletyűkkel tudsz váltani, a Space gombbal, a különleges fegyverek közül tudsz választani. Beállíthatod azt is mi legyen az elsődleges, másodlagos fegyvertípus. Varázslatok használatához kattints a Spell gombbra. A sikeresen teljesített pályák után a következő pályára lépés előtt tudod fejleszteni a kapott pontokkal a bázisod, fegyvereid, tulajdonságaid és a játék hátterét.

Age of Defense játék

Age of Defense háborús játék


Kapcsolódó keresések: Age of Defense defense háborús háborús játék lövöldözős lövöldözős játék
A játékot ennyiszer játszották: 187
Játék kategória: Háborús játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika