e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Sarkvidéki siklás logikai játék

A sarkvidékre már betörtek az idegen lények! Csak egy pingvin képes megmenteni a világot. Polar Glide (Sarkvidéki siklás), logikai játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Sarkvidéki siklás (Polar Glide), logikai játék. A sarkvidékre már betörtek az idegen lények! Csak egy pingvin képes megmenteni a világot. Pusztítsd el az összes idegent, és találd meg az utat a kijárat felé.

Sarkvidéki siklás logikai játék


Játék kezelése:

A Sarkvidéki siklás (Polar Glide), logikai játékot egérrel és billentyűzettel kell kezelni. A játék menü részeit egérrel éred el, a pingvint a nyilakkal kell irányítani. Az első pár pálya nem túl nehéz, de később bonyolultabb lesz megtalálni a helyes kivezető utat.

Polar Glide logikai játék

Sarkvidéki siklás (Polar Glide), logikai játék


Kapcsolódó keresések: Polar Glide pingvin pingvines logikai logikai játék
A játékot ennyiszer játszották: 155
Játék kategória: Logikai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika