e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Robbantó bajnokság stratégiai játék

BomberChamp stratégiai játék: Indul a robbantó bajnokság. 18 éves vagy, és a legnagyobb álmod, hogy te legyél a robbantó bajnok.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Robbantó bajnokság (BomberChamp), stratégiai játék. Indul a robbantó bajnokság. 18 éves vagy, és a legnagyobb álmod, hogy te legyél a robbantó bajnok. Győzd le az összes ellenfelet a bombázó bajnokságon, hogy az álmod valóra váljon. A játék 16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Robbantó bajnokság


Játék kezelése:

A Robbantó bajnokság (BomberChamp), stratégiai játékot billentyűzettel kell kezelni. A Bombermant a nyilakkal irányítod, a bombákat a Space (szóköz), gombbal tudod lerakni. Gyűjtsd össze a különböző szimbólumokat, mert több hasznos tulajdonságra szert tehetsz. Gyorsabb leszel, több bombát tudsz lerakni, meg tudod lökni a bombát az ellenfél felé... stb. A robbantó bajnokságon 4 különböző tulajdonságú pályán kell megvívnod az ellenfelekkel.

BomberChamp

BomberChamp stratégiai játék

Robbantó bajnokság (BomberChamp), stratégiai játék


Kapcsolódó keresések: BomberChamp bomber bomba stratégiai stratégiai játék ügyességi ügyességi játék bombás bombás játék
A játékot ennyiszer játszották: 212
Játék kategória: Stratégiai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika