e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Sárkány a Télföldi versenyen ügyességi játék

Sárkány a pingvinek földjén száll harcba a győzelemért! Gyűjtsd a kristályokat, és nyerd meg a versenyt minden szinten ebben a tüzes ügyességi játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Sárkány a Télföldi versenyen (Drake in Winterland Competition), ügyességi játék. Sárkány a pingvinek földjén száll harcba a győzelemért! Gyűjtsd a kristályokat, és nyerd meg a versenyt minden szinten ebben a tüzes játékban. Vásárolj frissítéseket a varázsló üzletében, és meggyőző teljesítményeddel szerezz minél több érmet. Ugorj a bikákra és sárkányokra, de vigyázz a tatukkal és egyéb tüskés állatokkal, mert nagy károkat okozhatnak és újra kell kezdened a futamot. Sok szerencsét a játékhoz!
Ha tetszett ez az ügyességi játék, a többi sárkányos játékot itt találod:
Sárkány és a varázslók
Sárkány és a varázslók 2.

Sárkány a Télföldi versenyen (Drake in Winterland Competition), ügyességi játék

Sárkány a Télföldi versenyen ügyességi játék


Játék kezelése:

A Sárkány a Télföldi versenyen (Drake in Winterland Competition), ügyességi játékot billentyűzettel kell kezelni. A bal, jobb nyilakkal irányítod a sátkányt, a Space gombbal tüzet fújsz, a felfelé nyíllal pedig ugrasz. Az U billentyűvel a varázsló boltjában tudod frissíteni a sárkány képességeit, az R gombbal újraindíthatod a pályát, a C billentyűvel pedig a már teljesített pályák közül tudsz választani.

Drake in Winterland Competition

Drake in Winterland Competition ügyességi játék


Kapcsolódó keresések: Drake in Winterland Competition mászkálós mászkálós játék kaland kaland játék ügyességi ügyességi játék sárkány verseny
A játékot ennyiszer játszották: 176
Játék kategória: Ügyességi játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika