e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Sárkány és a varázslók mászkálós játék

Ments meg Sárkány falut! Csak egy sárkány hatalmas ereje képes legyőzni az aljas varázslót! Drake And The Wizards (Sárkány és a varázslók), mászkálós játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Sárkány és a varázslók (Drake And The Wizards), mászkálós ügyességi játék. Ments meg Sárkány falut! Csak egy sárkány hatalmas ereje képes legyőzni az aljas varázslót! Teljesítsd sikeresen a szinteket, ebben a kifejezetten élvezetes ügyességi játékban!
A játék többi részét az alábbi hivatkozásokra kattintva éred el:
Sárkány és a varázslók 2.
Sárkány a Télföldi versenyen

Sárkány és a varázslók

Sárkány és a varázslók mászkálós ügyességi játék


Játék kezelése:

A Sárkány és a varázslók (Drake And The Wizards), mászkálós ügyességi játékot billentyűzettel kell irányítanod. A bal és jobb nyilakkal mozgatod a sárkányt, ha már megszerezted a képességet, akkor Space billentyűvel tüzet tudsz fújni. Az ajtókon át történő közlekedéshez, szintén a Space gombot kell használnod. Ugrani, repülni, és úszni a felfelé nyíllal tudsz.

Drake And The Wizards

Drake And The Wizards mászkálós játék


Kapcsolódó keresések: Drake And The Wizards mászkálós mászkálós játék kaland kaland játék ügyességi ügyességi játék sárkány
A játékot ennyiszer játszották: 219
Játék kategória: Mászkálós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika