e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Youda Fisherman szerepjáték

Szeretnél újjáépíteni egy halászattal foglalkozó céget? Próbáld ki tehetséged a Youda Fisherman szerepjátékban!
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Youda Fisherman szerepjáték. Egy halásszattal foglalkozó céget, leromboltak a kalózok! Szeretnél segíteni a cég újjáépítésében? Szerezz hírnevet, fedezz fel új piacokat szerte a világon, és válj uralkodóvá a nyílt tengeren.

Youda Fisherman szerepjáték

Youda Fisherman kép 2.


Játék kezelése:

A Youda Fisherman szerepjátékot egérrel kell kezelni. A játék közben, kövesd a segítőd utasításait! Gyűjtsd az alapanyagokat, fejleszd halászati céged épületeit, kereskedj, és és védd meg halászhajóid az időnként feltűnő kalózoktól, cápáktól. A játék felső részében, látni fogod, mely termékből, vagy alapanyagból, mennyit kell gyűjtened egy pálya teljesítéséhez. Azokra koncentrálj elsősorban. Sok sikert a játékhoz!

Youda Fisherman gazdálkodós szerepjáték

Youda Fisherman kép 4.


Kapcsolódó keresések: youda Youda Fisherman szerepjáték gazdálkodós gazdálkodós játék rpg
A játékot ennyiszer játszották: 232
Játék kategória: Szerepjátékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika