e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

City Siege 3: Jungle Siege

A rosszfiúk ezúttal a dzsungelt kerítették hatalmukba. Készítsd fel a hadsereged, és vess véget ennek a bohóckodásnak. City Siege 3: Jungle Siege lövöldözős játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

City Siege 3: Jungle Siege lövöldözős játék. Itt az idő egy újabb kalandra! A rosszfiúk ezúttal a dzsungel felett próbálják átvenni az irányítást. Új funkciókkal gazdagodott a játék. Több változatos terep, víz, láva, mocsarak és hidek, vulkanikus szintek. Új rosszfiúk, többek között Tesla tornyok, dzsippek. Új egységek, például Molotov fiú, mely feléget mindent, Bombázó fiú, Jeep, és Tesla tank. Jobb stratégiai egyensúly, 30 teljesen új pálya. Szabadítsd fel a dzsungelt és mentsd meg az összes civilt!
Ha tetszik a City Siege játék, a többi részt itt találod:
City Siege Sniper
City Siege 2: Resort Siege
City Siege 4: Alien Siege

City Siege 3: Jungle Siege


Játék kezelése:

A City Siege 3: Jungle Siege lövöldözős, akció játékot egérrel és billentyűzettel kell irányítanod. A kiválasztott egységeket, a nyilakkal, vagy a WASD billentyűkkel irányítod, az egérrel kell célozni, és lőni. Ha a képernyő széleire húzod az egeret, megnézheted milyen ellenséges erők várnak rád.

City Siege 3: Jungle Siege lövöldözős játék

City Siege 3: Jungle Siege játék

City Siege 3: Jungle Siege lövöldözős, akció játék


Kapcsolódó keresések: City Siege 3: Jungle Siege City Siege Jungle Siege lövöldözős lövöldözős játék akció akció játék
A játékot ennyiszer játszották: 185
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika