e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

AutoSmash 3D akció játék

eckless városban, az autósok figyelmen kívül hagyják a gyalogosokat. Egy lány elhatározza, hogy bosszút áll a meggondolatlan autósokon, és szétzúzza őket cipőivel.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

AutoSmash 3D akció játék. Reckless városban, az autósok figyelmen kívül hagyják a gyalogosokat. Egy lány elhatározza, hogy bosszút áll a meggondolatlan autósokon, és szétzúzza őket rettenetes cipőivel.

AutoSmash 3D akció játék


Játék kezelése:

Az AutoSmash 3D akció játékot billentyűzettel kell irányítani. A bosszúszomjas lány irányítása a nyilakkal, vagy a WASD billentyűkkel történik. Lefelé nyíllal, vagy az S billentyűvel hátraszaltót tudsz csinálni, így el tudod kerülni az autókat. Támadni (cipőt dobni), a Space billentyűvel tudsz. Az összetört autókért, pénzjutalom jár, melyet ha összegyűjtesz az utcáról (ami nem is könnyű feladat), fejlesztheted a harcias amazon tulajdonságait.

AutoSmash 3D

Auto Smash 3D akció játék


Kapcsolódó keresések: AutoSmash 3D 3D akció akció játék kaland kaland játék lányos lányos játék
A játékot ennyiszer játszották: 271
Játék kategória: Akció játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika