e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Kaktusz McCoy

Amikor egy kincsvadászat balul sikerül, McCoy egy ősi átok miatt, sétáló kaktusszá változik. Cactus McCoy mászkálós akciójáték.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Kactus McCoy (Cactus McCoy), mászkálós akciójáték. Amikor egy rutin kincsvadászat kudarcba fullad, egy ősi átok miatt, McCoy sétáló kaktusszá alakul át. Küldetése, hogy visszatérjen igazi otthonába Thorned Emerald-ba. Ha nem sikerül, az átok addig tart, míg élettelen kőkaktusszá változik... Fut, ugrik, mászik és harcol, egy sereg Enemigo ellen, kiket a hatalmas Hex Hatfield küldött rá. Sok veszélyes területen kell harcolnia, kincseket gyűjtenie, és keresni a térképdarabokat. A zsákmányt arra használja, hogy fejlessze harci képességeit. Vajon megtörik az ősi átok?
A mászkálós játék második részét itt találod:
Kaktusz McCoy 2

Cactus McCoy


Játék kezelése:

A Cactus McCoy mászkálós akciójátékot, billentyűzettel kell kezelni. Játék közben, folyamatos segítséget kapsz, mikor milyen billentyűt, vagy billentyű kombinációt kell használnod. A kezdéshez kattints a Continue, majd a Start Game gombbra. Bal-jobb nyíl mozgás balra, és jobbra. A billentyű, ugrás. Lefelé nyíl plusz A billentyű: bizonyos helyeken át tudsz menni a padlón. S billentyű: támadás. A lefelé nyíllal tudsz tárgyakat, fegyvereket felvenni. A felfelé nyilat nyomva tartva, plusz az S gombot lenyomva, felfelé tudsz lőni, ha van fegyvered.

Kaktusz McCoy mászkálós játék

Kaktusz McCoy mászkálós akciójáték


Kapcsolódó keresések: Cactus McCoy mászkálós mászkálós játék Cactus kaktusz akció akció játék western western játék kaland kaland játék
A játékot ennyiszer játszották: 1083
Játék kategória: Mászkálós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika