e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Feketeszakáll sziget

Tüzelj ágyúiddal a megfelelő színű ágyúgolyókra, mielőtt elérnék az X-et, vagy a feketeszakáll átjárón soha nem haladsz át.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Feketeszakáll sziget (Blackbeard's Island Deluxe), ügyességi játék. Tüzelj ágyúiddal a megfelelő színű ágyúgolyókra, mielőtt elérnék az X-et, vagy a feketeszakáll átjárón soha nem haladsz át. Két ágyút használhatsz, ha három, vagy több azonos színű ágyúgolyó kerül egymás mellé, azok szétrobbannak. Ha az időszakonként megjelenő arany tallérokat sikerül kilőnöd, extra pontokat szerezhetsz.

Feketeszakáll sziget lövöldözős játék


Játék kezelése:

A Blackbeard's Island Deluxe lövöldözős ügyességi játékot egérrel kell kezelned. A játékot a START gombal kell indítani, a következő képernyőn kiválaszthatjuk ágyúink zászlaját, majd ismét a START gombra történő kattintással indul a játék. A játék indításakor, kapsz egy rövid bemutatót, melyen a Continue gombra történő kattintással tudsz átlépni. A bal egérgombbal tudsz tüzelni, a használni kívánt ágyúk között, azokra kattintva, vagy a Space (szóköz) billentyűvel tudsz váltani.

Blackbeard's Island Deluxe

Blackbeard's Island Deluxe lövöldözős játék


Kapcsolódó keresések: Blackbeard's Island Deluxe lövöldözős lövöldözős játék ügyességi ügyességi játék
A játékot ennyiszer játszották: 4033
Játék kategória: Lövöldözős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika