e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Shadow Rising Unleashed verekedős játék

Kövesd Kait, aki küzd a félelmetes démon hordák ellen, ebben a fantasztikus verekedős kaland játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Shadow Rising Unleashed verekedős kaland játék. A MochiGames és a CerebralFix felfrissítette a Shadow Rising játékot! Kövesd Kait, aki küzd a félelmetes démon hordák ellen, ebben a fantasztikus verekedős kaland játékban. A játékot jó hanghatások, kézzel festett hátterek és nagyon bonyolult frissítési rendszer jellemzi. Az új Time Attack móddal, most könnyebben legyőzheted az összes ellenséget.

Shadow Rising Unleashed verekedős játék


Játék kezelése:

Shadow Rising Unleashed verekedős kaland játékok egérrel és billentyűzettel kell kezelni. Használd az egeret Kai mozgatásához, és a bal egérgombot támadáshoz. Mozogni a billentyűzet nyilaival és a WASD gombokkal is tudsz, ugráshoz használd a Space gombot.

Shadow Rising Unleashed

Shadow Rising Unleashed verekedős kaland játék


Kapcsolódó keresések: Shadow Rising Unleashed verekedős verekedős játék akció akció játék kaland kaland játék
A játékot ennyiszer játszották: 165
Játék kategória: Verekedős játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika