e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

A nudista idegen mászkálós játék

Egy pucér idegen lény felfedező útja egy holdbéli szürrealista tájon. The Naked Alien (A nudista idegen), mászkálós játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A nudista idegen (The Naked Alien), mászkálós ügyességi játék. Kövesd a pucér idegen lény útját, ahogy ugrándozik, és fejbe kólintja az útját keresztező lényeket, egy szürrealista holdbéli tájon.

A nudista idegen mászkálós játék


Játék kezelése:

A nudista idegen (The Naked Alien), mászkálós játékot a számítógép billenytűzetével kell kezelni. A meztelen idegen lényt a nyilakkal, vagy a WASD billentyűkkel mozgatod. A B gombbal tudsz a már teljesített pályák közül választani, az M billentyűvel pedig némíthatod a játékot.

The Naked Alien mászkálós játék

A nudista idegen (The Naked Alien), mászkálós ügyességi játék


Kapcsolódó keresések: The Naked Alien alien mászkálós mászkálós játék ügyességi ügyességi játék
A játékot ennyiszer játszották: 210
Játék kategória: Mászkálós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika