e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Viadukt tervező logikai játék

Tervezz hidakat, és juttasd célba gőzmozdonyoddal a rakományt, a Viaduct Designer egyedülállóan ötletes logikai játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Viadukt tervező (Viaduct Designer) logikai játék. Tervezz hidakat, és juttasd célba gőzmozdonyoddal a rakományokat, ebben az ötletes, egyedülálló logikai játékban. A fizikai törvényeken alapuló háromszög alapú konstrukciókkal, oldd meg az egyre nehezedő logikai feladatokat.

Viaduct Designer


Játék kezelése:

A Viaduct Designer logikai játékot billentyűzettel kell kezelni. A bal-jobb nyilakkal, növeled, illetve csökkentheted a gőzmozdony sebességét. A Space gombbal válthatsz dizájner módba, és elijesztheted a sínekre került állatokat. A B gombbal bekapcsolhatod a vonat kürtjét, az R billentyűvel pedig újraindíthatod az éppen aktuális pályát.

Viadukt tervező

Viaduct Designer - egy megtervezett híd

Egy rosszul kivitelezett híd :)


Kapcsolódó keresések: Viaduct Designer Viadukt tervező logikai logikai játék tervező viadukt viaduct híd
A játékot ennyiszer játszották: 887
Játék kategória: Logikai játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika