e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Dirt Bike mutatványok motoros játék

Küzdd le az akadályokat krossz motorral, vagy quad motorokkal, a Dirt Bike motoros játékban.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

Dirt Bike mutatványok (Stunt Dirt Bike) motoros játék. Küzdd le az akadályokat krossz motorral, vagy quad motorokkal, a Dirt Bike motoros játékban. Természeti akadályokkal kell megküzdened a játékban, facölöpökön, fatörzseken és sziklákon kell átnavigálnod a kiválasztott motorral. Ha valamelyik pályán elakadsz, próbálj motortípust váltani, mert mindkét motortípusnak, megvannak a saját előnyei.

Dirt bike mutatványok


Játék kezelése:

A Stunt Dirt Bike motoros játékot a billentyűzet nyilaival kell irányítani, a felfelé, lefelé nyilakkal, mozgatod a járművet, a bal, jobb nyíllal pedig előre hátra tudod dönteni az egyensúly megtartásához.

Dirt bike motoros játék

Dirt bike mutatványok motoros játék


Kapcsolódó keresések: Stunt Dirt Bike motoros motoros játék motoros játékok krossz motor quad motor quad
A játékot ennyiszer játszották: 260
Játék kategória: Motoros játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika