e-kepeslap.com - Képeslapküldő portál
Ügyességi játékokAkció játékokÖltöztetős játékokAutós játékokBarbie játékokEgyéb játékokFőzős játékokHáborús játékokKártyajátékokKaland játékokKirakós játékokKiszolgálós játékokŰrjátékokLövöldözős játékokLogikai játékokMászkálós játékokMahjong játékokMario játékokMotoros játékokRepülős játékokRetro játékokSport játékokStratégiai játékokSudoku játékokSzerepjátékokTáblajátékokVerekedős játékokVicces játékok

Forma I. verseny 2012 autós játék

Forma I. autóverseny 2012 szép kivitelű, jól kezelhető autós játék.
Játék információk: játék leírása, kezelése, képek és értékelés
Értékeld ezt a játékot:

Játék leírása:

A Forma I. autóverseny 2012 autós játékban, különböző helyszíneken kell versenyezned. A hely jellegétől függően kiválaszthatod milyen gumival indulsz a versenyen, beállíthatod autód színét és egyéb tulajdonságait. A futamok után, helyezéstől függően, pénzjutalomban részesülsz, melyből újabb helyszínekre szerezhetsz start engedélyt, és autód is fejlesztheted. Ha elegendő pénzt gyűjtöttél, új versenyautót is vásárolhatsz magadnak.

Forma I. autóverseny 2012


Játék kezelése:

A Forma I. játékot billentyűzettel kell kezelni. Az autót a nyilakkal kell irányítanod, felfelé nyíllal gázt adsz, lefelé nyíllal fékezel, a bal-jobb nyilakkal kormányzol. A Space billentyűvel bekapcsolod az extra turbót.

Formula Racer 2012

Forma I. verseny 2012 autós játék


Kapcsolódó keresések: Forma I autó autós játék autóverseny Formula Racer 2012 Forma I. verseny
A játékot ennyiszer játszották: 199
Játék kategória: Autós játékok
Illeszd be ezt a játékot a weboldaladra:

WYW Toplista - Statisztika WYW Toplista - Statisztika